خانه / آشپزی / چکار کنیم که رب کپک نزند

چکار کنیم که رب کپک نزند

اگر ربتان مدام کپک می زند ما به شما می گوییم چکار کنید

-برای جلوگیری از کپک زدن در فریزر قرار دهید

-رب را در قوطی کوچک بگذارید

  • رب را به صورت قوطی های کوچک استفاده کنید و قوطی قبل باز کردن بجوشانید تا الودگی از بین برود
  • رب را در ظرف های کوچکی بریزید و درب ان را ببندید
  • روی رب کمی روغن بریزید که اکسیژن به رب نرسد

آیا می توان رب کپک زده را مصرف کرد

  • ربی که کپک زده را با قاشق خیس بر ندارید
  • گذاشتن رب در یخچال باعث جلوگیری از کپک نمی شود فقط باعث می شود دیرتر کپک بزند
  • فقط قسمت کپک زده روی رب برندارید  باید بدانید اگر رب تان کپک زد دیگر آن را مصرف نکنید زیرا سم هایی که به وسیله کپک زدن در رب تولید می شود در لایه های پایینی نفوذ می کند و اسپور (هاگ) قارچ ها که با چشم قابل دیدن نیستند نیز وارد لایه های پایینی می شود.

همچنین ببینید

چه مواد غذایی خام نخوریم

مسمومیت غذایی، مشکلات گوارشی و واکنش‌های شدید آلرژیک، همه می‌توانند با خوردن بادمجان خام به بدن شما حمله کنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *