خانه / آشپزی / نکات آشپزی / نحوه جلوگیری از کپک زدن آبغوره

نحوه جلوگیری از کپک زدن آبغوره

آبلیمو و آبغوره زیاد کپک می زنند 

به هیچ عنوان آبلیمو و آبغوره کپک زده را استفاده نکنید 

 

برای پیشگیری از کپک زدن آبلیمو وآب غوره لازم است نکات مهم زیر را رعایت کنید.

-بهتر است آبغوره یا آبلیمو در شیشه های تیره رنگ که نور به انها نفوذ نکند بریزید .از پلاستیک استفاده نکنید که آبغوره یا آبلیمو باعث سمی شدن می شود

-برای جلوگیری از کپک آبغوره یا آبلیمو شیشه را قبل ریختن بجوشانید زیرا این کار سبب از بین رفتن آنزیم و باکتری های داخل آن می شود و به قارچ ها امکان رشد نمی دهد.

بهتر است شیشه حاوی آبغوره یا آبلیمو را پر نکنید و با یک درپوش کاملا ببندید تا اکسیژن به داخل آن راه نیابد و کپک ها امکان رشد نداشته باشند .

همچنین ببینید

روش تشخیص ماهی تازه و مانده

فلس ماهی تازه راحت کنده نمی شود اگر ماهی را فشار دادید و جای انگشتتان در ان فرو رفت ماهی تازه است و سفت می باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *