صفحه اصلی / آشپزی / شیرینی و کیک / علت خوابیدن پف کیک خانگی بعد از پختن چیست؟

علت خوابیدن پف کیک خانگی بعد از پختن چیست؟

دمای فر کم بوده است

 زمان پخت کیک کافی نبوده است.

میزان شکر مورد استفاده زیادی بوده

 قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده 

کیک در هنگام پخت تکان خورده

 در فر قبل از پخت کیک زیادی باز شده 

زمان اضافه کردن سفیده تخم مرغ مواد زیاد مخلوط شده است .

بعد از افزودن آرد زیاد هم زده شده

مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیادی بوده

مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است.

درباره amin

این مطالب را نیز ببینید!

تهیه شکلات مغزدار با میوه ها خشک

مواد لازم برای ۲۸ عدد شکلان چیپس شکلاتی نیمه شیرین : مقدار نصف پیمانه چیپس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *