صفحه اصلی / آشپزی / شیرینی و کیک / درست کردن شیرینی بادامی برای عید

درست کردن شیرینی بادامی برای عید

مواد اولیه برای شیرینی بادامی برای نوروز

پودر بادام : ۲ لیوان
پودر شکر : ۱٫۵ لیوان
گلاب : کمتر از نصف لیوان
خلال پسته : به مقدار لازم

روش تهیه شیرینی بادامی برای نوروز

اول پودر بادام را با دوسوم پودر شکر مخلوط نمایید
گلاب را کم‌کم اضافه نمایید که مواد شل نشود و به صورت خمیری منسجم دربیاد و بتوان آن را در دست فرم داد و به شکل بادام یا توت درآورد.
این خمیر را کمی ورز بدهید تا کاملا چسبنده بشود.
از مواد خمیر به اندازه یک فندق بردارید و آماده کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید
از یک خلال پسته برای دسته میوه استفاده نمایید و در انتهای توت‌فرنگی فرو نمایید
پودر شکر را با کمی پودر لبو یا هر رنگ خوراکی مجاز مخلوط نمایید و بعد توت‌های آماده شده را در پودر شکر رنگی بغلتانید تا جلوه بهتری بگیرد
این شیرینی را در ظرف دردار تا مدت‌ها می‌توانید در جای خنک نگهداری نمایید

درباره amin

این مطالب را نیز ببینید!

فیلم آموزش کیک خیس شکلاتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *