خانه / آشپزی / روش آسان تهیه کیک سیب

روش آسان تهیه کیک سیب

روش آسان تهیه کیک سیب

مواد لازم کیک سیب و دارچین:

۱ پیمانه آرد

نصف پیمانه شکر

نصف پیمانه شیر

۲ عدد تخم مرغ

۷۵ گرم کره

۱ قاشق مربا خوری بیکینگ پودر

نوک قاشق چایی خوری وانیل

۱ قاشق مربا خوری دارچین

۳ عدد سیب بزرگ

۱ قاشق سوپ خوری کشمش

۱ قاشق سوپ خوری گردو ریز

روغن مایع به مقدار لازم

 

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

سیب‌ها را به شکل خلال یا مکعب خرد نماید. تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و کره را درون آن بیندازید.

سیب‌هایی که خرد کرده‌اید را به کره اضافه کنید و آن‌ها را کمی با هم تفت بدین. سپس کشمش و گردو

را نیز به آن‌ها اضافه کنید.

فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید و اجازه دهید تا گرم بشود. قالبتان را با کاغذ روغنی

بپوشانید یا به کمک برس آشپزخانه سطح آن را با روغن چرب کنید.

کره‌ای که به دمای اتاق رسیده است را درون یک ظرف بیندازید . شکر را به آن اضافه کنید. کره و شکر را با

همزن برقی خوب هم بزنید تا یک مخلوط سفید و کاملا پف کرده به دست آورید. تخم مرغ‌ها را به این

مخلوط اضافه کنید وبه هم زدن ادامه دهید. در حین هم زدن، وانیل، بیکینگ پودر و دارچین را هم به آن‌ها

اضافه کنید.

در مرحله آخر شیر را به آن بیفزایید و سپس آرد را کم کم روی آن‌ها بریزید. حین اضافه کردن آرد حتما

مخلوطتان را هم بزنید و برای هم زدن از لیسک استفاده نمایید

موادی که آماده کرده‌اید را درون قالب بریزید سپس مایه کیک را به آن اضافه کنید. قالب را برای مدت ۴۰ تا

۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از اینکه کیک پخت اجازه دهید کمی در قالب بماند و خنک شود

سپس آن را از قالب خارج سرو کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد کیک سیب

کیک سیب جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه 

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۵۰ دقیقه میباشد .

کیک سیب را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

 

خواص کیک سیب

یکی از سلامت بخش‌ترین خوراکی‌های اطراف ما محسوب می‌شود. از زمان‌های گذشته مردم جهان

علاقه‌ی فراوانی به میوه‌ها دارند. طبق نظر مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا

بوده و از آنجا این میوه‌ی با ارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل شده است. سیب یکی از میوه‌هایی

است که قبل از دیگر میوه‌ها شناخته شد. تمدن انسان از دیر باز با سیب پیوند خورده است. سیب

نشانه‌ی عشق و باروری، دوستی، زیبایی، خوش‌بختی، تندرستی، دانایی، خوشی، نیرومندی و …

می‌باشد. سیب دارای انواع بسیار متفاوتی می باشد.

همه‌ی سیب‌ها مانند هم نیستند. اندازه، رنگ، بو و مزه‌ی متفاوت در گونه‌های مختلف،متفاوت هستند

روش آسان تهیه کیک سیب

 

این مطلب را نیز بخوانید:

چرا روی کیک ترک می خورد؟

همچنین ببینید

نکات تهیه ماست خانگی عالی

دقت کنید که اگه شیر سرد باشه ماست نمی بنده و وا میره و اگه شیر داغ باشه ماست ترش می شه و آب میندازه دمای شیر باید ۴۵ درجه باشه تقریبا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *