خانه / آشپزی / روش تهیه شیرینی زنجبیلی توپی

روش تهیه شیرینی زنجبیلی توپی

مواد لازم برای تهیه شیرینی زنجبیلی توپی

  • ۲۵ گرم کره کم‌چرب
  • مقدار کمی نمک
  • ۱۵۰ گرم آرد
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۴۵۰ میلی‌لیتر شیر کم‌چرب
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ بسته پودر پودینگ شکلاتی
  • ۱۰ گرم زنجبیل
  • ۱ قاشق غذاخوری عرق بادام
  • ۸ قطره اسانس بادام تلخ
  • ۲۰ گرم شکلات تلخ

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی توپی

ابتدا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

۲۵۰ میلی‌لیتر آب، کره و نمک را داخل یک قابلمه با هم به جوش آورید. آرد را اضافه کرده و تا زمانی که خمیر از کف قابلمه جدا شده و یک پوشش سفید روی آن ظاهر شود به هم زدن ادامه دهید. 

قابلمه را از روی حرارت بردارید و خمیر را داخل یک کاسه بریزید. یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید و هم بزنید.

اجازه دهید تا خمیر سرد شود سپس باقی تخم مرغ‌ها را یکی پس از دیگری درون خمیر بریزید و هم بزنید.

خمیر را داخل یک قیف شیرینی‌پزی با سر نسبتا بزرگ بریزید. داخل دو سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ مخصوص بپوشانید.

با کمک قیف خمیرها را به صورت ۷۵ توپ در اندازه‌های مختلف در بیاورید. 

سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و کمی صبر کنید تا سرد شوند. بعد از سرد شدن توپک‌ها را از وسط به صورت افقی با یک چاقوی اره‌ای برش دهید.

با شیر، شکر و پودر پودینگ، پودینگ را بپزید. سپس بگذارید تا سرد شود. عرق و اسانس بادام را هم به پودینگ اضافه کنید و هم بزنید. پودینگ را داخل قیف شیرینی‌پزی با سر کوچک بریزید و داخل نان‌ها را پر کنید.

شکلات را هم به روش بن ماری ذوب کنید و به صورت خطی روی توپک‌ها بریزید.

نکات تکمیلی در مورد شیرینی توپی

شیرینی توپی جزو کیک و شیرینی – شیرینی عید نوروز میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
شیرینی توپی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع:کتاب کاله،نمناک

همچنین ببینید

نکات تهیه ماست خانگی عالی

دقت کنید که اگه شیر سرد باشه ماست نمی بنده و وا میره و اگه شیر داغ باشه ماست ترش می شه و آب میندازه دمای شیر باید ۴۵ درجه باشه تقریبا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *