خانه / سبک زندگی / چطوری گردنبند مناسب بخریم

چطوری گردنبند مناسب بخریم

راهنمای خرید گردنبند

صنعت جواهرسازی برای اندازه گیری طول گردنبند ها استانداردی در نظر گرفته که بر اساس واحد طولِ اینچ است که با اعداد زوج شروع می شوند. اگرچه طول زنجیر می تواند بر اساس دلخواه مشتری یا طراح به هر اندازه ای تغییر کند.

  • ۱۴ اینچ یا گردنبند یقه ای: به صورت محکم دور گردن قرار می گیرد. برای لباس های یقه باز، یقه گرد، یقه هفتی، یقه قایقی و مدل هایی که از روی شانه ها شروع می شوند مناسب است.
  • ۱۶ اینچ یا گردنبند شال گردنی: به ناحیه ی اتصال گردن به بدن می چسبد. تقریبا برای تمام لباس ها مناسب است.
  • ۱۸ اینچ یا گردنبند شاهزاده: روی استخوان ترقوه قرار می گیرد و این مدل نیز تقریبا به تمام لباس ها می آید.
  • ۲۰ الی ۲۴ اینچ یا گردنبند متینی : میان استخوان ترقوه و سینه قرار می گیرد. هم برای لباس های کاری و رسمی مناسب است و هم برای لباس های غیر رسمی.
  • ۲۸ الی ۳۶ یا گردنبند اپرا : روی سینه و یا یک الی دو اینچ پایین تر از آن قرار می گیرد. برای لباس های یقه بسته و لباس های شب مناسب است.
  • ۳۶ الی ۴۲ اینچ یا گردنبند ریسمانی : دقیقا پایین مرکز سینه قرار می گیرد. برای لباس های بسیار شیک و رسمی و هم چنین لباس شب مناسب است.

نکات کلی در استفاده از گردنیند 


تعداد زیادی زنجیرهای طلا را با هم به گردنتان نیاویزید.
گردنبندهای بزرگ و شلوغ را با گوشواره‌های غول‌پیکر نپوشید حتی اگر از یک ست باشند.
در حالیکه اگر یقه شما باز است بهتر است گردنبندتان کوتاه و ضخیم باشد.
گردن بند سایز ۶۰این سایز چون سایز بلندی است بدون پلاک بر روی لباس پوشیده میشود؛ میتوان این گردنبند را گره زد و دوباره پوشید تا جلوه ی بهتری داشته باشد.
همچنین می توانید یکی از لایه ها را کوتاه کنید تا به گردنتان بچسبد و لایه دیگر را بلند استفاده کنید.
این مدل گردنبند بر روی لباس های اسپرت جلوه زیبایی دارد. ضمنا فراموش نکنید که در فصل زمستان می توانید از این محصول بر روی بارانی یا پالتوی ساده خود استفاده کنید.
گردنبند های ساده بیشتر برای مهمهانی عصرانه و ساده استفاده می شود یا برای محیط خانه مناسب تر هستند
گردنبندهای سنگین و شلوغ نیز برای مهمانی های شب مناسب تر هستند

منبع:fete،saatchico

همچنین ببینید

چطوری چایمان را نگهداری کنیم

چای در جای خشک و به دور از بوهای قوی نگهداری شود. هر نوع ماده بودار در اطراف چای باعث تغییر طعم و عطر چای میشود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *