قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / آشپزی / روش تهیه کشک خانگی و قره قروت

روش تهیه کشک خانگی و قره قروت

مواد لازم:

دو کیلو ماست

۹ لیوان آب

نمک یک قاشق غذا خوری

دو کیلو ماست را به مدت ۴ روز در فضای آشپزخانه قرار دهید تا کاملا ترش بشود برای تست هم باید ماست حباب دار باشد و بوی ترشیدگی بدهد

برای اینکار ماست باید حتما محلی باشد و ماست پاستوریزه استفاده نشود ماست را داخل یک قابلمه بزرگ ریخته مقدار ۹ لیوان آب به آن اضافه می کنیم معادل دو کیلو ماست مقدار دو لیتر آب نیاز داریم بعد به ترکیب آب با ماست مقدار یک قاشق غذا خوری سر پر نمک اضافه می کنید.

دوغ درست شده را روی حرارت قرار داده و با حرارت متوسط به مدت یک ربع می جوشانیم .باید دوغ ما بریده شده باشه سپس شعله را خاموش کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک بشود سپس کشک نیمه آماده را از یک پارچه که به عنوان صافی استفاده شده می ریزیم ، کیسه را بسته و بدون هیچ فشاری به کشک نیمه آماده اجازه می دهیم تا تمام آب اضافی از آن خارج شود این عمل باید حدود ۱۰ ساعت طول بکشد .بعد ۱۰ ساعت به آرامی تمام کشک بدست آمده را خالی می کنیم .در صورت کم بودن نمک در این مرحله می توانید نمک به آن اضافه کنید

در صورت خشک شدن زیاد کشک از آب جدا شده یک قاشق غذا خوری به کشک اضافه می کنیم سپس با دست کشک را ورز داده تا کشک یکدست بدست بیاید .

سپس به شکل های دلخواه کشک را قالب گیری کنید و در مجاورت آفتاب به مدت یک روز قرار می دهیم تا کشک خشک شود شما می توانید با آب بدست آمده از کشک ها قره قروت تهیه نمایید برای اینکار آب بدست آمده از کشک را با حرارت ملایم بجوشانید تا آب اضافه تبخیر شده و به قره قروت تبدیل شود

درباره ی amin

مطلب پیشنهادی

تند غذا خوردن چه مشکلاتی ایجاد می کند،چطوری تند غذا نخوریم

تند غذا خوردن باعث می شود مغز فرصت کافی برای اینکار پیدا نکند در نتیجه فرد دچار پر خوری شود و مصرف کالری تا حد قابل توجهی افزایش دهد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *