قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / آشپزی / روش تهیه آش گوجه فرنگی خانگی

روش تهیه آش گوجه فرنگی خانگی

مواد اولیه:

بلغور جو ۱ پیمانه

دال عدس ۱ پیمانه

لوبیا سفید ۱ پیمانه

پیاز داغ،سیر دا؛نعنا داغ به مقدار لازم

سرکه ۱/۲ پیمانه

پوره گوجه فرنگی ۱ کیلو

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

سماق ۳ قاشق غذا خوری

عصاره مرغ ۲ قاشق غذا خوری

قوره ۱/۲ پیمانه

سبزی آش۱ پیمانه

برگه مو ۱/۲ پیمانه

روش تهیه

ابتدای کار با روغن کم کمی رب را تفت می دهیم،سپس به آن عصاره مرغ را اضافه می کنیم ،سماق را در همین مرحله اضافه می کنیم

تهیه پوره گوجه فرنگی

در ظرفی جدا گانه آب در ال جوش می گذاریم سپس گوجه فرنگی ها را درون آن قرار می دهیم تا بجوشد تا حدی که پوست گوجه ترک بخورد سپس پوست گوجه را جدا می کنید،سر گوجه فرنگی هم جدا می کنیم سپس کل گوجه فرنگی را داخل مخلوط کن ریخته و خوب پوره می کنیم

پوره بدست امده را به رب و عصاره مرغ و سماق اضافه می کنیم ،سپس یه مقدار پیاز داغ به آن اضافه می کنیم در همین مرحله بلغور جو اضافه می کنیم،بلغور جو قوام بیشتری به آش می دهد،بعد لوبیا سفید اضافه می کنیم شما می توانید لوبیا سفید را ۱۲ ساعت قبل خیس کنید ،سپس قوره را اضافه می کنیمدر همین مرحله سبزی رو اضافه می کنیم ،چون اش گوجه قراره طعم ملسی را داشته باشه خود برگ مو می تواند کمک کند به ملس بودن مزه غذا،ترکیب مواد کامل شد در آخر دال عدس را به مواد اضافه می کنیم

دال عدس خیلی زود می پزد ،درب ظرف را گذاشته تا غذای شما بپزد در انتها سرکه را به غذا اضافه می کنیم

درب قابلمه را ببندید و بگذارید ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزد

درباره ی amin

مطلب پیشنهادی

تند غذا خوردن چه مشکلاتی ایجاد می کند،چطوری تند غذا نخوریم

تند غذا خوردن باعث می شود مغز فرصت کافی برای اینکار پیدا نکند در نتیجه فرد دچار پر خوری شود و مصرف کالری تا حد قابل توجهی افزایش دهد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *