قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / آشپزی / از چه ادویه هایی برای تهیه غذا استفاده کنیم

از چه ادویه هایی برای تهیه غذا استفاده کنیم

نقش ادویه در غذا

ما می توانیم با ریختن ادویه های مختلف در غذا به غذا مزه بدهیم و غذا را خوشمزه و خوش طعم کنیم

همچنین این ادویه های گیاهی برای سلامتی ما و رژیم غذایی ما موثر هستند،جالب است بدانید ادویه ها در غذا می تواند از سرطان در بدن جلوگیری نمایند و به بهبود فشار خون و جلوگیری از حملات قلبی کمک نمایند.

نکات استفاده از ادویه

برخی از ادویه ها مثل  مرزنگوش، آویشن، رزماری، جعفری و سیر  می توانند رایحه طبیعی غذا را بیرون بکشند.

در غذای خود سیر بریزید،سیر باعث کاهش فشار خون می شود.یادتان باشد سیر خشک خواص خود را از دست داده است.

ریحان، مرزنگوش و رزماری از سرما خوردگی جلوگیری می کنند ،همچنین اگر سرفه می کنید از مرزن یا آویشن استفاده کنید

برای درمان کمر درد از زردچوبه استفاده کنید

برای جلوگیری از سرطان از باکاری استفاده کنید

 ادویه گرم مانند زنجبیل،جوز بویا، دارچین،فلفل شیرین،فلفل سیاه و فلفل قرمز  باعث افزایش سرعت خون می شود و فشار خون را درمان می کنند

زنجبیل مشکلات معده را درمان می کند و تهوع را از بین می برد

دارچین افزایش قند خون بعد از صرف غذا را کنترل می‌کند و این برای کسانی که ممکن است دیابت بگیرند بسیار مفید است پس اگر کسی در فامیل دارید که دیابت دارد و یا چاق و کم تحرک هستید از این ماده غذایی مصرف کنید

منبع: سیب سبز و باشگاه خبر نگاران

درباره ی amin

مطلب پیشنهادی

روش های آسان و راحت برای لاغری

به محض اینکه غذا خوردن را شروع می کنید حدود 20 دقیقه طول میکشه تا احساس سیری بهتون دست بده به وسیله فریب ذهنی میشه کارهایی انجام داد که زودتر به 20 دقیه برسیم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *